De Schlagerij

De Schlagerij is nagelnieuw, 90 minuten lang meezingen, brullen (voor sommige toch …) en plezier maken met één zo wervelende show van Vlaamse en Nederlandse hits waarbij stilzitten absoluut geen optie is …! Geserveerd door professionele muzikanten die hun strepen binnen het schlagerwereldje ondertussen al meer dan verdiend hebben. Een succesformule gegarandeerd!

Geef je over aan dit dans, feest & meezing festijn. Beleef samen met “De Schlagerij” een onvergetelijke avond! Herkent u deze nog …? Dit is de allereerste keer, Eviva Espana, Dans je de hele nacht met mij, Voel mij vandaag zo oempalapapero, Heel apart gevoel vanbinnen, Ik leef voor jou, Rocking Billy, Costa del sol, Zij gelooft in mij, Voel me zo verdomd alleen, …en nog veel meer!

Ze treden op op zaterdag 30 juni om 22u30