Kick-off party met Garry Hagger

Vrijdag 1 juli 2022 - 19u00
Party om de kermis in gang te feesten!

Dé party om de kermis in gang te feesten!

Zoals algemeen geweten onder de Veltenaers zijn we niet vies van het plaatsen van een goed dansje of een pintje te veel. Op vrijdag zullen we jullie van deze behoeftes rijkelijk voorzien!

We verwelkomen deze toppers op het podium:

Kick-off party met Garry Hagger

Disco Adriaantje

Wanneer Pascal achter zijn draaitafel kruipt, begeeft iedereen zich naar de dansvloer. De oer-dj van het Vlaamse lied zal zowel uw stembanden als uw heupen opwarmen door middel van een mix van schlagers. Kortom, met Disco Adriaantje is het losgehen geblazen!

Garry Hagger

De sympathiekste stem van Vlaanderen zorgt voor ‘Het Mooiste Moment’ op uw podium. Het publiek is het erover eens: Garry Hagger heeft één van de meest indrukwekkende stemmen van Vlaanderen. De zanger staat altijd garant voor een goede portie ambiance met hits als ‘ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘het allermooiste’ en ‘als de zon verschijnt’.

DJ Jason Reubens

Als vaste DJ in de club 54 weet Jason Reubens als geen ander wat het is om een tent in vuur en vlam te zetten. Van achter zijn decks stuurt hij een muzikale energie waar het danspubliek van smult. Met deze DJ zal de stress van de werkweek worden weggeblazen want hij schuwt de stevige beats niet.

Kostprijs

Gratis toegang

Bijlage
No items found.

Andere activiteiten op het programma

Locatie

Bruinbergstraat 3, 8730 Oedelem